Ardei umpluti cu ton

Ardei umpluti cu ton
Ardei umpluti cu ton

Nr. de portii: 6

Dificultate: medie

Ingrediente pentru rețetă

  • 1 kg de ardei roșii florin
  • 400 gr. tonul în ulei scurs și tocat
  • 60 g crema de branza
  • 2 linguri maioneză
  • 3 linguri de patrunjel sau marar tocat
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe, tocate mărunt
  • 1 lingură capere
  • puțină sare
  • piper
 

Mod de preparare

  1. Spălați bine ardeii, tăiați tulpina și curățați-i de semințe. Sareați-le ușor, întindeți-le cu puțin ulei și coaceți-le 10 ‘pe grătar, pentru a le înmuia. Lăsați-le să se răcească și tăiați-le în fâșii groase de 3-4 cm lățime.

  2. Intr-un castron, amesteca crema de branza, tonul, maioneza, ceapa, mararul sau patrunjelul, putina sare si suficient piper. Luați o fâșie de piper și puneți deoparte 1 lingură din amestecul de ton, presărați câteva capere deasupra și înfășurați-le într-o sul.

  3. Repetați procesul până când materialele sunt terminate. Lăsați rulourile în frigider să se răcească și strângeți. Stropiți cu uleiul rămas și serviți.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*