Nr. de portii: 6
Dificultate: medie
Ingrediente pentru rețetă
- 1 kg de ardei roșii florin
- 400 gr. tonul în ulei scurs și tocat
- 60 g crema de branza
- 2 linguri maioneză
- 3 linguri de patrunjel sau marar tocat
- 3 linguri de ulei
- 2 cepe, tocate mărunt
- 1 lingură capere
- puțină sare
- piper
Mod de preparare
Spălați bine ardeii, tăiați tulpina și curățați-i de semințe. Sareați-le ușor, întindeți-le cu puțin ulei și coaceți-le 10 ‘pe grătar, pentru a le înmuia. Lăsați-le să se răcească și tăiați-le în fâșii groase de 3-4 cm lățime.
Intr-un castron, amesteca crema de branza, tonul, maioneza, ceapa, mararul sau patrunjelul, putina sare si suficient piper. Luați o fâșie de piper și puneți deoparte 1 lingură din amestecul de ton, presărați câteva capere deasupra și înfășurați-le într-o sul.
Repetați procesul până când materialele sunt terminate. Lăsați rulourile în frigider să se răcească și strângeți. Stropiți cu uleiul rămas și serviți.
Lasă un răspuns