Ardei umpluti cu ton

Ardei umpluti cu ton
Ardei umpluti cu ton

Nr. de portii: 6

Dificultate: medie

Ingrediente pentru rețetă

  • 1 kg de ardei roșii florin
  • 400 gr. tonul în ulei scurs și tocat
  • 60 g crema de branza
  • 2 linguri maioneză
  • 3 linguri de patrunjel sau marar tocat
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe, tocate mărunt
  • 1 lingură capere
  • puțină sare
  • piper
 

Mod de preparare

  1. Spălați bine ardeii, tăiați tulpina și curățați-i de semințe. Sareați-le ușor, întindeți-le cu puțin ulei și coaceți-le 10 ‘pe grătar, pentru a le înmuia. Lăsați-le să se răcească și tăiați-le în fâșii groase de 3-4 cm lățime.

  2. Intr-un castron, amesteca crema de branza, tonul, maioneza, ceapa, mararul sau patrunjelul, putina sare si suficient piper. Luați o fâșie de piper și puneți deoparte 1 lingură din amestecul de ton, presărați câteva capere deasupra și înfășurați-le într-o sul.

  3. Repetați procesul până când materialele sunt terminate. Lăsați rulourile în frigider să se răcească și strângeți. Stropiți cu uleiul rămas și serviți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*