Calamar prajit

Calamar prajit
Calamar prajit

Dificultate: medie

Ingrediente pentru rețetă

  • calamar: 1 kg, proaspăt sau congelat
  • lămâie: 1/2, sucul său
  • ardei roșu: 1 linguriță
  • făină: 4 linguri
  • ulei de măsline pentru prăjit
  • sare
  • lămâi: 2
  • pătrunjel tocat
 

Mod de preparare

  1. Decongelați calmarul (dacă este folosit cu ușurință), spălați și uscați bine. Se presară cu suc de lămâie și se presară făină și ardei roșu. 

  2. Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți calmarul în porții. Scoateți-le cu o lingură cu fante și puneți-le pe prosoape absorbante de hârtie pentru a le absorbi uleiul. 

  3. Se serveste fierbinte, garnisit cu felii de lamaie si presarat cu patrunjel. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*