Nr. de portii: 6
Dificultate: usoara
Ingrediente pentru rețetă
- 1 pachet de caneloni
Pentru umplutură
- 500 gr. pui tocat
- 1 ceapa tocata
- 1 cățel de usturoi, tocat mărunt
- 200 gr. conserve de roșii
- 1 lingură pastă de roșii
- 1/2 cană de vin alb
- sare
- piper
- 2 oua
- 3-4 linguri pesmet
- putin ulei de masline
- 300 gr. brânzeturi galbene asortate
Mod de preparare
Călește ceapa și usturoiul în ulei într-o cratiță. Se adaugă carnea tocată și se călește până se rumenesc. Adăugați roșiile, pulpa, sarea, piperul și cimbru. Se stinge cu vinul și se fierbe aproximativ 20 ‘.
Lăsați amestecul de carne tocată să se răcească, adăugați ouăle, pâinea prăjită și amestecați.
Fierbeți canelonii în oală în apă sărată 10΄-12΄. Apoi se scurge și se lasă deoparte să se răcească. (Puteți folosi caneloni care nu au nevoie de fierbere).
Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Umpleți canelonii cu amestecul de carne tocată și puneți-i într-un vas ignifug cu unt. Presărați canelonii cu brânzeturi galbene și coaceți timp de 40 de minute până se rumenesc.
Lasă un răspuns