Ingrediente
Pentru blat:
-400 de grame de biscuiți digestivi
-200 grame unt
Se Sfarmă biscuiți la blender si se topește untul apoi se toarnă peste biscuiți Sfărâmați si se frământa cu mâna, apoi se tapoteaza intro tava rotundă cu pereți detasabili (pe care punem folie de plastic)
Crema de brânza:
-500 de grame de brânza de vaci grasa
-100 ml de frișcă lichida hulala
-100g de brânza Philadelphia original
-160g de zahar pudra vanilinat
Se încorporează toate cu mixerul si apoi peste turnam gelatina topita
Un plic de gelatina de 10 gr se prepara conform Instrucțiunilor de pe spate. La abur pana se topește apoi turnam peste brânza si amestecam bine si turnam peste blat. Dam la rece 2 ore si apoi facem jeleul de căpșuni
Pentru jeleu
-400g de căpșuni tăiați in 2
-150g zahar
-50 ml apa
-1 plic de gelatina de 10g
Punem pe foc apa si zaharul si amestecam pana se face sirop si apoi turnam căpșunii. Lasam sa fiarbă 2 minute si oprim focul. Lasam sa se răcească 10 minute apoi putem turna direct gelatina din plic in compoziție fără sa o mai preparam înainte la abur. Si amestecam rapid ca sa se dizolve si apoi turnam jeleul peste prajitura. Dam la rece peste noapte si a doua zi se încheagă frumos, sta țeapăn!
Pofta buna!
Lasă un răspuns