Nr. de portii: 6
Dificultate: foarte usoara
Crutoane de casa – Ingrediente pentru rețetă
- 6 felii de pâine prăjită sau altă pâine „de ieri”
- unt sau ulei de măsline
- puțină sare
- ierburi la alegere (opțional)
Crutoane de casa – Mod de preparare
Tăiați pâinea prăjită în cuburi (puteți folosi alte pâini rămase).
În tigaie: Turnați untul sau uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă și odată ce arde, adăugați cuburile de pâine cu puțină sare și orice condiment uscat doriți. Coaceți, amestecând, până se rumenesc, scoateți chiflele și lăsați-le o vreme pe hârtie absorbantă, înainte de a le folosi.
În cuptor: Preîncălziți cuptorul la 200 ° C și tapetați placa cu hârtie antiaderentă. Amestecă chiflele cu 1-2 linguri de ulei de măsline sau unt, sare, adaugă condimentele (dacă pui) și întinde-le pe farfurie, întinzându-le bine. Coaceți până se rumenesc.
Pofta buna!
Lasă un răspuns