Crutoane de casă pentru salate și supe

Crutoane de casă pentru salate și supe
Crutoane de casă pentru salate și supe

Nr. de portii: 6

Dificultate: foarte usoara

Crutoane de casa – Ingrediente pentru rețetă

  • 6 felii de pâine prăjită sau altă pâine „de ieri”
  • unt sau ulei de măsline
  • puțină sare
  • ierburi la alegere (opțional)

Crutoane de casa – Mod de preparare

  1. Tăiați pâinea prăjită în cuburi (puteți folosi alte pâini rămase).

  2. În tigaie: Turnați untul sau uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă și odată ce arde, adăugați cuburile de pâine cu puțină sare și orice condiment uscat doriți. Coaceți, amestecând, până se rumenesc, scoateți chiflele și lăsați-le o vreme pe hârtie absorbantă, înainte de a le folosi.

  3. În cuptor:  Preîncălziți cuptorul la 200 ° C și tapetați placa cu hârtie antiaderentă. Amestecă chiflele cu 1-2 linguri de ulei de măsline sau unt, sare, adaugă condimentele (dacă pui) și întinde-le pe farfurie, întinzându-le bine. Coaceți până se rumenesc.

Pofta buna!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*