Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usoara
Ingrediente pentru rețetă
- 2 dorate curățate
- ulei de masline
- patrunjel proaspat tocat (sau orice condiment proaspat care va place)
- sare, piper, oregano uscat, lămâie
Mod de preparare
Așezați foaia de copt (adică tigaia care are o înălțime minimă a peretelui) cu hârtie de copt antiaderentă. Puneți dorada deasupra, întindeți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și așezați placa de pește în mijloc (sau puțin deasupra). Coaceți peștele 8′-9 ‘pe o parte, astfel încât pielea lor să capete culoare, scoateți farfuria, întoarceți peștele pe cealaltă parte și gătiți încă 7′-8’.
Bateți uleiul de măsline cu câtă lămâie doriți, pătrunjel (sau alt condiment proaspăt) și oregano, turnați peste dorată și serviți cu salata dorită.
Lasă un răspuns