Dorada la gratar

Dorada la gratar
Dorada la gratar

Timp de preparare: 20 min

Dificultate: usoara

Ingrediente pentru rețetă

  • 2 dorate curățate
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat (sau orice condiment proaspat care va place)
  • sare, piper, oregano uscat, lămâie
 

Mod de preparare

  1. Așezați foaia de copt (adică tigaia care are o înălțime minimă a peretelui) cu hârtie de copt antiaderentă. Puneți dorada deasupra, întindeți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.

  2. Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și așezați placa de pește în mijloc (sau puțin deasupra). Coaceți peștele 8′-9 ‘pe o parte, astfel încât pielea lor să capete culoare, scoateți farfuria, întoarceți peștele pe cealaltă parte și gătiți încă 7′-8’.

  3. Bateți uleiul de măsline cu câtă lămâie doriți, pătrunjel (sau alt condiment proaspăt) și oregano, turnați peste dorată și serviți cu salata dorită.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*