Dorada la gratar

Dorada la gratar
Dorada la gratar

Timp de preparare: 20 min

Dificultate: usoara

Ingrediente pentru rețetă

  • 2 dorate curățate
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat (sau orice condiment proaspat care va place)
  • sare, piper, oregano uscat, lămâie
 

Mod de preparare

  1. Așezați foaia de copt (adică tigaia care are o înălțime minimă a peretelui) cu hârtie de copt antiaderentă. Puneți dorada deasupra, întindeți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.

  2. Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și așezați placa de pește în mijloc (sau puțin deasupra). Coaceți peștele 8′-9 ‘pe o parte, astfel încât pielea lor să capete culoare, scoateți farfuria, întoarceți peștele pe cealaltă parte și gătiți încă 7′-8’.

  3. Bateți uleiul de măsline cu câtă lămâie doriți, pătrunjel (sau alt condiment proaspăt) și oregano, turnați peste dorată și serviți cu salata dorită.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*