O bautura racoritoare extrem de aromata , este preferata mea in acest sezon!
Timp de preparare: 20 min
Portii: 3
Ingrediente:
200 gr capsuni bine coapte , zeama de la 1/2 lamaie, 1 lamaie, 150 ml apa plata , 10 linguri zahar, 800 ml apa minerala, 1/2
Intr-un vas punem zaharul cu apa plata la fiert, la foc mic. Amestecam pana se dizolva zaharul.
Se fiarbe cca 3-4 min apoi se lasa sa se racesca complet.
Capsunile le spalam bine , le indepartam coditele si le taiem in 4-6 parti.
Intr-o cana din sticla punem: capsunile taiate , zeama de la jumatatea de lamaie, lamaia taiata felii si jumatatea de lime taiata felii subtiri.
Adaugam siropul , amestecam apoi turnam apa minerala (rece) foarte usor, pentru a nu face prea multa spuma.
Se serveste rece, cu gheta.
Pofta Buna!
Lasă un răspuns