Paste cu ton si hamsie

answear.ro%20
Paste cu ton si hamsie
Paste cu ton si hamsie

Paste cu ton și hamsii este un prim fel rapid și apetisant. O rețetă care este pregătită în jumătate de oră dintre cele câștigătoare cu fiecare ocazie, de la prânzul rapid până la cină în ultimul moment . Fără a neglija, însă, gustul și bunătatea.

Ingrediente

  • 450 g de paste în formă de ziti
  • 6 hamsii sărate
  • 150 g de ton în ulei
  • 700 g roșii cherry
  • 1 ceapa de primavara
  • 80 g brânză caciocavallo răzuită
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
  • 1 lingură de oregano
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • ardei negru

Rețeta de paste cu ton și hamsuri  este demonstrația modului în care cu câteva ingrediente simple, dar de calitate , este posibil să aducem un prim fel de gustos și apetisant la masă .

Această rețetă, gata peste o jumătate de oră , include tonul bun conservat în ulei, hamsii sărate , roșii cherry și caciocavallo : ingrediente cu o amprentă limpede mediteraneană, întotdeauna câștigătoare când vine vorba de paste. Iar execuția farfuriei este foarte ușoară .

Atunci când doriți să gustați un fel de mâncare gustos și satisfăcător, dar nu prea complex, alegerea se încadrează adesea corect pe o farfurie cu pastă cu ton : variațiile sunt multe și toate gustoase.

ookee.ro

Mod de preparare

1.  Pentru a face pastă de ton și de anșoa, începeți să clătiți hamsiile sub apă curgătoare pentru a le desaliniza. Dab-le cu prosoape de hârtie pentru a le usca, diluați-le și împărțiți fiecare în două fileuri. Într-o tigaie se încălzește două linguri de ulei, se aromează ușor ceapa de primăvară tocată fin și usturoiul integral, pentru a fi eliminate imediat ce devine maro auriu. Adăugați fileurile de anso și amestecați.

2.  Adăugați roșiile cherry, însămânțate și tăiate în sferturi, oregano și un vârf de piper proaspăt măcinat. Acoperim tigaia și gătim aproximativ 15 minute. Spre sfârșitul gătitului, adăugați tonul bine scurs și fin tocat și amestecați din nou pentru câteva minute.

3. Între timp, veți fi fiert pastele în apă sărată abundentă. Se scurge al dente și se pune în tigaie cu sosul pregătit. Se lasă la aromă câteva minute, apoi se împarte în feluri de mâncare individuale și se servește pastele cu ton și hamsii cu brânza rasă și pătrunjel tocat.

answear.ro%20
vivre.ro

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*