Piure de spanac

Piure de spanac
Piure de spanac

Timp de preparare: 45 min

Dificultate: usoara

Piure de spanac – Ingrediente pentru rețetă

  • 1,5 kg de spanac
  • Sau o grămadă de mărar tocat
  • 200 gr. crema de branza proaspata
  • 50 gr. unt
  • 80-100 gr. kefalograviera

Piure de spanac – Mod de preparare

  1. Spălați și tocați grosolan spanacul. Se toarnă cu puțină apă într-o oală mare și se abureste. Sareați-l și ofiliți-l. Scurgeți-l foarte bine apăsând-o cu o furculiță, o spatulă sau manual.

  2. Puneți spanacul în blender cu toate celelalte ingrediente, cu excepția untului. Încălzește untul într-o cratiță și adaugă-l în piure. Se amestecă bine și se servește.

Pofta buna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*