Nr. de portii: 4
Dificultate: medie
Ingrediente pentru rețetă
- 1 cană de quinoa albă
- 1/4 cană de ulei de măsline
- 2 linguri de oțet
- 9 roșii cherry, tăiate în jumătate sau 3 roșii proaspete cubulețe
- 1 castravete în cuburi sau felii
- 1 ceapa verde tocata
- 1/2 ceapa feliata
- 1 cana de patrunjel sau menta proaspata, tocata marunt
- sare
Mod de preparare
Clătiți bine quinoa până când apa iese curată. Se toarnă 2½ căni de apă într-o cratiță și se adaugă quinoa și un praf de sare. Se fierbe la foc mediu timp de 12 ‘, până când lichidele sunt absorbite. Lăsați quinoa să se răcească și amestecați ușor cu o furculiță pentru a pufui.
Se amestecă uleiul de măsline cu oțetul. 3. Puneți roșiile cherry sau roșii, castraveții, cele două tipuri de ceapă și condimentul proaspăt într-un castron mare sau salată și turnați peste oțetul cu ulei. Adăugați quinoa, amestecați bine și serviți.
Lasă un răspuns