Salata orientala: Cum se prepară?
Ingrediente
- 4 cartofi micuti sau 2 cartofi mari
- 2 oua
- o ceapa rosie micuta
- 2 castraveti mai mici murati
- 3 felii de gogosar murat
- măsline verzi sau negre aprox 6-8 buc
- muștar, ulei, oțet
- sare, piper, cimbru
Mod de preparare
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja aprox 25-30 minute, se scurg de apa, se lasa putin la racit, se curata de coaja si se taie cubulete.
Castravetii si feliile de gogosari se taie cubulete, lafel si ouale fierte bine. (aprox 5 min, ca sa fim siguri ca au fiert) Ceapa o taiem feliute julien si o amestecam cu ingredientele de mai sus.
Separat, intro cana preparam dressing-ul din: o lingura de mustar, o lingura de ulei, o lingura de otet, sare, piper, cimbru si il turnam peste salata. Amestecam bine, asezam pe farfurii si punem deasupra maslinele, pentru a nu le murdari cu dressing.
Lasă un răspuns