Ingrediente
- 2 buc cartofi dulci (aproximativ 600g)
- 100 grame brânză feta
- 40 grame spanac baby
- 20 grame brânză chedar
- 1/2 linguriță sare neiodată
- 1 linguriță pudră de usturoi
- 1/2 linguriță ierburi de Provence
- 1/2 linguriță piper cayenne (opțional)
Mod de preparare
- Se spală bine cartofii.
- Se taie cartofii în jumate.
- Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se pun jumătățile de cartof cu partea tăiată în jos.
- Se bagă la cuptorul preîncălzit la 220 grade Celsius, cu ventilație sus-jos, pentru 30 de minute.
- Se scot jumătățile de cartof și se scobesc în interior, cu grijă să rămână coaja intactă.
- Se pune cartofii scobiți într-un castron și se amestecă cu brânză feta, spanac baby, sare, chilli, pudra de usturoi și ierburi de Provence
- Se pune umplutura obținută înapoi în cojile de cartof și pe deasupra se pune brânza cheddar tăiată franjuri.
- Se pun cartofii înapoi la cuptor pentru înca 10 minute la 200 grade Celsius.
Poftă bună!
Lasă un răspuns