Salata Ceasar

Salata Ceasar
Salata Ceasar

Nr. de portii: 4

Dificultate: usoara

Ingrediente pentru rețetă

  • 1 salată tocată grosier
  • 4 felii de slănină
  • file de 1 piept de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • parmezan ras pentru stropit
  • Sare piper
  • Pentru îmbrăcat

  • 2 linguri de muștar
  • 1 cană de ulei de măsline
  • 2 hamsii sau 1 linguriță de pastă de hamsii
  • 1 cățel de usturoi
  • Pentru crutoane

  • 3 felii de pâine sau pâine prăjită tăiată în cuburi
  • ulei de măsline sau unt pentru tigaie
  • 1 cățel de usturoi
  • putin ulei de masline
  • Sare piper
 

Mod de preparare

  1. Ungeți pieptul de pui, condimentați cu sare și piper și coaceți pe grătar sau grătar la 180 ° C pe hârtie antiaderentă timp de aproximativ 15 ‘. Tăiați-l în cuburi mari.

  2. Se prăjește slănina 2′-3 ‘fără grăsime suplimentară într-o tigaie antiaderentă și se toacă mărunt.

  3. Pentru crutoane:  Puneți un cățel de usturoi într-o tigaie cu ulei sau unt și încălziți-l bine. Se adaugă cuburile de pâine și sarea și piperul. Se prăjește, amestecând continuu, până când crutoanele se rumenesc.

  4. Pentru dressing: Bateți bine toate ingredientele în blender.

  5. Luați un castron mare de salată și aruncați salata tocată grosier. Adăugați puiul, slănina, crutoanele și la final dressingul. Se presară parmezan ras, se amestecă bine și se servește.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*